Foto - video usluge

Fokus na ono što je najvažnije...Kad Vam netko spomene pojam fotografije, ne znamo je li i kod Vas slučaj kao i kod mene, ali prvo mi na misao dođe obitelj na okupu, u većini slučajeva bez cipela, ali sa smiješkom na licu. Vjerojatno i Vi čuvate takve izblijedjele uspomene lijepih trenutaka kao trajni podsjetnik na neka prošla vremena. Trajna uspomena.

Fotografija je danas umjetnost. Bezvremenska kapsula u koju ćete uploviti kada prolistate drage Vam albume. Zato je bitno da fotografije budu savršene, spontane i da pokažu sve emocije tog trenutka.

Bez poziranja, jer poziranje stvara neki drugačiji pogled na trenutak. Zato birate mene... A moje fotografije pokazuju neskrivene i spontane emocije. Emocije, to je sve što nam ostaje. Meni, Vama ili nekome tko će za 20 godina gledajući fotografiju imati osjećaj da je s Vama u Vašem trenutku...

www.loree-studio.hr

Paketi

odaberite neke od naših paketa iz ponude

NISKI DIM ZA PRVI PLES/TORTU/BUKET/PODVEZICU

U kombinaciji sa scenskim fontanama (prskalice), jedan je od najtraženijih efekata za svadbene svečanosti. Koristi se prvenstveno za postizanje efekta oblaka za vrijeme prvog plesa. Razlikujemo nekoliko vrsta i načina izvođenja efekta: uređaji na vodu, uređaji na vodu i ulje (frekvencija), uređaji na brikete smrznutog CO2 i uređaji na tekući CO2. U mogućnosti smo izvesti efekte isključivo na brikete CO2 kao i jedni među rijetkima na tekući CO2. Trajanje efekta ovisno je o kapacitetu tekućeg CO2, atmosferi i vremenskim uvjetima te najčešće iznosi 3-5 minuta. Pokretanje efekta smije raditi samo educirana osoba.

SPARKLE/FONTANE ZA PRVI PLES/TORTU

Scenske fontane pirotehnički su efekt koji se najčešće koristi za prvi ples, naglašavanje dijela protokola svadbene svečanosti, rezanja torte, izlaska iz Crkve. Uređaji proizvode efekt prskalica u visini 3,00 metra i trajanju od 30 ili 60 sekundi ovisno o odabiru klijenta. U prostorima s niskim baldahinima, šatorima isl., u mogućnosti smo među rijetkima izvesti efekt s uređajima s kombinacijom praha titana i magnezija. Uređaji proizvode efekt prskalica u visini do 5,00 metara i trajanju od 30 sekundi uz mogućnost višekratnog ponavljanja efekta. Pokretanje efekta smije raditi samo educirana osoba.

Zatraži ponudu

SVJETLOSNO BOJENJE INTERIJERA I EKSTERIJERA (BOJENJE PROSTORA)

Svjetlosno bojenje interijera popularno nazvano bojenje prostora, moguće je odraditi na nekoliko načina: bojenje sa stalaka putem raspršivanja svjetlosti na strop (najčešći način s cca. 15 uređaja), bojenje zidova (na udaljenosti 2-3 metra vertikalno uza zid postavljaju se uređaji – cca. 30 uređaja), bojenje sa stalaka+bojenje zidova (cca. 38 uređaja). Upravo smo po zadnjem načinu bojenja prostora uvijek radimo, poznati jer smatramo da je samo kvalitetno obojan prostor, dobro obojen prostor. Na navedeni način pokriva se cijeli prostor, stvara se dovoljno svjetla da uzvanici ne sjede u mraku a za vrijeme objeda ima dovoljno bijelog svjetla. Ujedno, fotografima se stvara lijepo osvijetljena pozadina i uzvanici, pa i Vi, niste na fotografijama i videima obojani kao Štrumpfovi. Boje se tijekom cijele svadbene svečanosti lagano prelijevaju bez napadnih prebacivanja ili strobanja (treptaj uređaja 20 puta u sekundi). Ukoliko postoji mogućnost bojenja eksterijera, u mogućnosti smo izvesti i navedeno uređajima s IP65 zaštitom kako bi i eksterijer bio u skladu s unutrašnjosti Vaše svadbene svečanosti. Tijekom cijele svadbene svečanosti naši tehničari upravljaju radom uređaja.

Zatraži ponudu

LIGHT SHOW - INTELIGENTNA RASVJETA ZA PLESNI PODIJ (RASVJETA ZA PLESNI PODIJ)

Rasvjeta za plesni podij nije disko rasvjeta, što je u većini zabluda jer nas asocira na klubsku rasvjetu. Rasvjetom za plesni podij naglašavaju se dijelovi protokola svadbene svečanosti, potiče se dinamika na plesnom podiju, stvara se dodatno bijelo svjetlo Vašim fotografima, upotpunjuje se bojenje prostora raznim oblicima i bojama. Moglo bi se reći da je rasvjeta za plesni podij ustvari sestra bojanju prostora. Oboje mogu ići zasebno ali pravi efekt se postiže upravo kombinacijom obje usluge. Za ovu vrstu uređaja karakteristično je da se prvenstveno koriste u TV i koncertnim produkcijama kako bi se stvorila efektna scena. Kako bi naglasili samu rasvjetu, koristimo izmaglicu (rijetki dim koji ne otežava disanje, nije vidljiv, podsjeća na jutarnju rosulju) – hazer. Hazerom postižemo da se golim okom vidi cijeli snop svjetlosti i time stvaramo vizualno lijepu scenografiju a u konačnici i Vama foto/video uspomene za divljenje. Tijekom cijele svadbene svečanosti uređajima upravljaju naši tehničari koji sve boje, projekcije, brzinu prilagođavaju glazbenom ugođaju i trenucima protokola.

Zatraži ponudu

ALL IN ONE

Prateći želje mladenaca, stvorili smo definitivno najtraženiji paket naših usluga. Paket je to usluga koje nadopunjuju jedna drugu i time stvaraju upravo ono sve što rasvjeta i specijalni efekti moraju stvoriti-bajku. Imali smo viziju stvoriti paket koji će mladencima ispuniti sve što traže i koji u sebi ima i uključene putne troškove. Vizija je ispunjena.

Konfiguracija za All in one paket sastoji se od:
Bojenje prostora (zidovi+strop)
Bojenje stola mladenaca u bijelu boju
Dekorativna zavjesa iza stola mladenaca (isključivo na postojeću zavjesu)
Inteligentna rasvjeta plesnog podija
Niski dim za prvi ples
Mjehurići od sapunice
Hazer za naglašavanje svjetlosnih zraka
+ poklon 4 scenske fontane

Zatraži ponudu
 • Anita Golub

  Preporuka svim budućim mladencima, dogovor brz i ispunjen u cijelosti, vlasnik pristupačan, cijena odlična. Sve kako je i dogovoreno i bez da sam morala brinuti dali i kako će biti odrađeno.

  Hvala puno❤

   
  Anita Golub
 • Marina Perković Kalfić

  Dragi Saša, najprije zahvaljujem na svakom savjetu i podršci. Baš mi je to trebalo. Preporučujemo te svim budućim mladencima- brz dogovor, ispunjen u cijelosti, vrhunska usluga. Hvala što si nam uljepšao salu.

  Zahvaljujući fontanama i dimu naš 1. ples je bio savršen. ❤

   
  Marina Perković Kalfić
 • Inga Jajčević

  Saša hvala puno za sve. Sala i cjelokupni ambijent ne bi bili toliko divni bez savršene rasvjete, dima i balončića. ? Natpis LOVE nas je ostavio bez teksta.

  Hvala još jednom na svemu ❤.

   
  Inga Jajčević
 • Mihael Matošević

  Svaka preporuka. Brz i jednostavan dogovor kako s vlasnikom tako i s tehničarom. Usluga u skladu s našim očekivanjima.

  Vrlo zadovoljni isporučenim.

   
  Mihael Matošević
 • Tanja Des Shapo

  Saša, hvala vam što ste uljepšali naše vjenčanje! Zaista smo uživali na plesnom podiju, od prvog plesa kojeg ste spasili puštanjem dima, obzirom na ozljeđeno koljeno mladoženje. Naši najmlađi gosti bili su posebno oduševljeni balončićima. Hvala vam na incijativi, trudu i profesionalizmu tijekom cijele večeri. Pružili ste nam i više nego što smo dogovorili.

  Svakako ćemo vas preporučiti svim našim budućim mladencima!.

   
  Tanja Des Shapo
 • Patricia Petrunić

  Predivna rasvjeta, još bolji čovjek koji upravlja svime time. Saša hvala puno. Mi smo prezadovoljni, ispunjena su sva naša očekivanja, i više od toga. Hvala na savjetima, hvala što si odgovorio na milion mojih pitanja. Najviše hvala na trudu da naše vjenčanje bude savršeno..

  Na vrhu top ljestvice ste dečki?.

   
  Patricia Petrunić
 • Martina Milovanović

  Imam samo riječi hvale za Sašu. I za rasvjetu, dim, balone, prskalice sve je bilo prekrasno. Čak i šef sale ga je hvalio onda mislim da se zna koliko je to bilo dobro, od početka do kraja.

  Tople preporuke svima bolje nigdje nećete naći ?

   
  Martina Milovanović
 • Iva Biškić

  Svaka pohvala za odlično odrađen posao! Topla preporuka svima! Nasa očekivanja su bila u potpunosti ispunjena! Od početka suradnje Saša je bio tu za nas(dogovori, sugestije, pomoć, sve svee) ?.

  Hvala od srca jos jednom!?

   
  Iva Biškić
 • Denira Smajlović

  Bilo je super, svaku želju koju sam imala ispunio mi je Saša ...znaci šta god želite dobićete!!! Svakome preporučujem Weddas Production.

  Hvala Jos jednom!

   
  Denira Smajlović
 • Iva Bračić Janjić

  Jučer nam je gospodin iz Weddasa radio rasvjetu i možemo reći da je bilo savršeno. Znači od samog početka i dogovaranja uvjeta profesionalnost je bila na vrhunskom nivou, komunikacija TOP. Hvala Vam što ste uljepšali naš dan.

  Od nas imate sve preporuke ?.

   
  Iva Bračić Janjić
 • Ines Magdić Bošnjak

  Saša je maher za rasvjetu. Stvarno sve pohvale i bez zamjerke. Ako znate sto želite ispunit će vam sve želje kao zlatna ribica! Još u kombinaciji sa Loree studio (Josipa+Borna) bez greške!!!.

  Hvalaaaa!!!??❤.

   
  Ines Magdić Bošnjak
 • Matej Maka Kovačević

  Hvalaaa Vam na savršeno odrađenom poslu ???.

  Bilo je savršenoo, preporučujem svakako ??

   
  Matej Maka Kovačević
 • Tomislava Horvatić Agnić

  Vrhunska usluga i jos veća Sašina profesionalnost! Od jednostavnih dogovora oko svega do same izvedbe.

  Ako se netko dvoumi neka kontaktira Sašu i neće pogriješiti. ???

   
  Tomislava Horvatić Agnić
 • Paolo Božac

  Rasvjeta i vizualni efekti su podigli prostor na još višu razinu te su svadbenoj večeri dali ugodan doživljaj za nas i uzvanike. Imali smo fontane i dim koji je upotpunio prvi ples.

  Tople preporuke.

   
  Paolo Božac
 • Petra Bičanić

  Gospodin Saša osim što je pristupačan u komunikaciji prije samoga vjenčanja, to nastavlja i na samoj svadbenoj svečanosti. Predivno je "obasjao" našu salu svjetlom i bojama, a sve je "začinio" fontanama za samo naš prvi ples <3, mjehurićima u kojima su djeca guštala i lampicama koje su bile iza mladenačkoga stola i dodatno ga uljepšale.

  Puno hvala na svemu!

   
  Petra Bičanić
 • Sandra Milak Poljanac

  Sve pohvale gospodinu Saši, od ljubaznosti u komunikaciji, na profesionalno odrađenom poslu, znači prvi ples prekrasan uz niski dim, fontane i balončiće.

  Toplo preporučam ostalim mladencima, nećete požaliti...????????

   
  Sandra Milak Poljanac
 • Lea Feketić

  Hvala Saši na profesionalno odrađenom poslu, sve pohvale, bilo je divno.

  Svaka preporuka ❤?.

   
  Lea Feketić
 • Dorja Puškarić

  Izuzetno simpatičan gazda, dim savršen, prskalice još bolje,.

  Bilo je sve kao u bajci.

   
  Dorja Puškarić
 • Jelena Ćuk

  Jako profesionalni, genijalni i jako brzo smo se oko svega dogovorili. Svi su bili oduševljeni rasvjetom, prskalicama i dimom.

  Sve preporuke i hvala još jednom ??.

   
  Jelena Ćuk
 • Irena Jelović

  Veliko HVALA Saši, bilo je kao iz bajke. Vrlo profesionalan, ispunio je sve naše želje i zahtjeve bez ikakvih komplikacija. Svima bih preporučila Weddas, zahvaljujući njima imat ćemo i predivne fotografije i video, prije same svečanosti upitali su i fotografa da li mu odgovara rasvjeta.

  Vrlo, vrlo ljubazno i profesionalno!

   
  Irena Jelović
 • Nikolina Obrovac

  Odlična ekipa koja zna svoj posao, profesionalni, kreativni! uljepšali su nam dan!.

  Svima preporučujem.

   
  Nikolina Obrovac
 • Sara Ivančić Peričić

  Svima koji su u potrazi za profesionalnom rasvjetom, toplo preporučam Weddas Production-Rasvjetu. Osim što su ljubazni, susretljivi, pristupacni, razumni i strpljivi, pravi su stručnjaci i profesionalci! Sala je uz njihovu rasvjetu bile neprepoznatljiva, specijalnk efekti, boje, svjetleca slova, dim, fontane, lampice, ma nema čega nije bilo, sve sto mozete pozeljeti, a uza sve to sto su pripremili, doznala sam nekoliko dana kasnije da nije bilo niti signala u sali i da su isti dan uspijeli isplanirati sve to i rjesiti i taj problem bez da su mene opterecivali ili zabrinjavali. To se zove profesionalnost!

  Još jednom hvala na svemu!!!.

   
  Sara Ivančić Peričić
 • Jela Kopriva

  Veliko HVALAA ? najbolji od najboljih ?

  Sve preporuke.

   
  Jela Kopriva
 • Janica Žaja

  Preporuke za Sašu i cijeli tim, savršeni od početka do kraja ??? sve po dogovoru.

  Sve pohvale i hvala ??

   
  Janica Žaja
 • Nikolina Hržina

  Dragom Saši i cijeloj ekipi Weddas Productiona, HVALA VAM što ste uljepšali naš dan i odradili odličan posao i ostvarili nam naš #winterwedding san!!! Dvorana je bila apsolutno prekrasna, prvi ples sa niskim dimom, balončićima, a kasnije prskalicama je bio pun pogodak! Maksimalni profesionalci, ali prije svega dobri ljudi! Trud, predanost, pažnja i proaktivnost od samog početka pa do kraja suradnje i izvedbe! Posebne čestitke Saši kojem je bilo najteže obzirom da je imao posla sa #controlfreak, #OCD i #svemorabitisavršeno mladom!

  Uglavnom, svim mladenkama koje imaju iste probleme kao ja preporučam da se bez imalo razmišljanja prepuste u ruke Weddas Production tima!!!.

   
  Nikolina Hržina
 • Danijela Lovrić

  Mislili smo da smo spremni i da imamo sve i da je sve pripremljeno ali pojavio se na FB post, Weddas Production. Hajde da probamo i to. Sve dogovoreno I spremno ali u glavi i dalje razmišljamo, ma to je samo svijetlo..Došao je trenutak dolaska u šator i onda je počela bajka, svi snovi ispunjeni zahvaljujući vama. Od prvog plesa do zadnjeg u svakom trenutku ste oduševili i nas i naše goste...Hvala vam na svemu a najviše i na tome što ste pomagali riješit probleme i drugim ekipama koji nisu imali veze sa vama.

  Još jednom puno Hvala.

   
  Danijela Lovrić
 • Matea Zec

  Od prvog susreta, dogovaranja i druženja ste nam prirasli srcu! Velike pohvale za naše fotografe, snimatelje i našeg Sašu koji čini čuda u sali. Veliki ljudi još većeg srca. OPUŠTENI, ALI PROFESIONALNI!

  Za svaku preporuku!.

   
  Matea Zec
 • Mario Maričić

  Bilo je odlično! Sve pohvala gosp. Saši! Sala je odmah za koliko bila ljepša i ljepša atmosfera!.

  Samo za preporučit??.

   
  Mario Maričić
 • Lea Vrnoga De Gregorio

  Preporucila bih sve ?? imala sam vjenčanje na otvorenom, lampice oko drveća i slova LOVE visoka 1.2 m koja svijetle.

  ? Uljepšala su plesni podij kao i snimku prvog plesa ?.

   
  Lea Vrnoga De Gregorio
 • Marinella Kozjak

  Plakala sam kad ste odlazili od nas, unijeli ste mir u naše živote prije svadbe. Hvala od mene i Adnana Saša za živce za sve moje ispade i bijesove i na svjetlu kojim si napravio čudo od našeg dvorišta i šatora?.

  Uvijek ćete imati moju preporuku.

   
  Marinella Kozjak
 • Jasmina Geček

  Hvala vam na savršeno odrađenom poslu. Profesionalnost i komunikacija

  na najvišoj razini.

   
  Jasmina Geček
 • Štefica Vargek

  Od srca preporučujemo Weddas svim mladencima ? Rasvjeta, niski dim, fontane....

  Ma sve je bilo savršeno!

   
  Štefica Vargek
 • Milan Bešović

  Profesionalanost, jednostavnost prilikom dogovora te kasnije komunikacija na visokoj razini.

  Za svaku pohvalu!

   
  Milan Bešović
 • Kristijan Končinski

  Ovim putem želimo zahvaliti ekipi na odličnoj atmosferi i ugođaju koji su nam pripremili na našem vjenčanju. Suradnja nam je bila odlična, možete se dogovoriti oko svega i momci stvarno znaju svoj posao.

  Sve preporuke od nas.

   
  Kristijan Končinski
 • Ana Gašparović

  Simpatični, pristupačni, dragi i vrlo prilagodljivi i sposobni. Odlično odradili svadbu a uz rasvjetu ide i psihopotpora rastresenim mladenkama.

  Preporučujem!

   
  Ana Gašparović
 • Antonija Drozdek

  Weddas je apsolutno napravimo "my day" kao iz bajke. Osvjetljenje je bilo fantastično i Saša se cijelo vrijeme trudio da sve bude savršeno. Sve preporuke.

   
  Antonija Drozdek
 • Vesna Bilić

  Jako zadovoljni s rasvjetom na našem vjenčanju. Profesionalan pristup i kvalitetno odrađena usluga. Slušaju želje mladenaca ali i daju svoje stručno mišljenje.

  Toplo preporučam!

   
  Vesna Bilić

Kontakt

slobodno se javite i samo ako nas želite pozdraviti