Uvjeti korištenja weddas.net

Tko smo mi?

Hvala Vam što ste posjetili web središte www.weddas.net koji je u vlasništvu Weddas Production, vl. Saša Čikara, sa sjedištem u Velikoj Gorici, Vinkovačka 17, kojim istovremeno i upravlja, a kojem korisnici pristupaju sukladno ovim Uvjetima korištenja.

Opće odredbe

Na pristup i korištenje internetske stranice primjenjuju se ovi Uvjeti korištenja internetske stranice, te svi važeći Zakoni i drugi pravni propisi. Pristupom ovoj stranici smatra se da ste ove Uvjete korištenja pročitali , razumjeli, te da ih u cijelosti prihvaćate. Ukoliko ne prihvaćate ove Uvjete korištenja, ne koristite stranicu.

Autorska prava

Svi dijelovi gore navedene Internet stranice koji su autorsko djelo Weddas Production ( tekstovi, fotografije i video) ne smiju se koristiti bez odobrenja te su zaštićeni autorskim pravom i drugim pravima intelektualnog vlasništva. Korištenje i ispisivanje tih sadržaja dopušteno je isključivo u svrhu informiranja i osobne, nekomercijalne svrhe korisnika. Korisnicima nije dopušteno reproduciranje, kopiranje, distribuiranje, preinaka, prenošenje, objavljivanje ili revidiranje sadržaja ovih stranica bez pisanog dopuštenja Weddas Productiona. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Osim autorskih dijelova na stranici su objavljene i fotografije te tekstovi o opremi koju Weddas Production posjeduje u svrhu iznajmljivanja, a preuzeti su sa stranica proizvođača te služe u svrhu informiranja posjetitelja web stranice te promoviranja opreme.

Politika privatnosti

U daljnjem tekstu pojašnjeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i koriste podaci koje je korisnik dostavio putem obrasca.

Ukoliko se ne slažete sa sadržajem daljnjeg teksta, molimo da ni u kojem slučaju ne ostavljate svoje podatke na ovom webu.

Svrha prikupljanja podataka putem obrasca je uspostaviti kontakt s korisnicima kako bismo ih pravodobno mogli informirati o našim aktivnostima.

Sve dostavljene podatke od korisnika smijemo koristiti za potrebe informiranja, obavještavanja i promocije o proizvodima i aktivnostima koje provodimo. Korisnik je suglasan da mu na periodičkoj bazi šaljemo informacije o našim aktivnostima.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Ni u kojem slučaju nećemo dostaviti, niti razotkriti podatke korisnika trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Weddas Production uvijek daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje.